- 1 kg cartofi taiati pai/mai gros
- 4-5 linguri ulei
- 1 mîna de faina pentu paneuri/pesmet
- sare,condimente
Curatam si taiem cartofii,îi amestecam cu ulei,pesmet si condimente.
Îi punem într-o tava antiaderenta,si dam la cuptor la 200°C pîna se rumenesc.
Exteriorul este crocant,interiorul moale.
În reteta originala se fierbeau pe jumatate,înainte de copt..eu am sarit pasul,si a iesit foarte bine.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEj-I_KbOusnjlpsW3syafYJx7n6JI7e6ua8SbJgWQ-mJN1ayvJ132R-TAYs_rqmqLTsPUzCZ2KQgTHQuhF41C73ylYTjVoni-XzYI8Dipj3mg4xsJDgoXEXso7bHZHI0b2kAVGaiSxmIF4m/s400/1.jpg)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiBkHT9qqnCu6kfCc_n_CGJIWFnIpKFKQ_gQRNPLfeQyLKOg9u5iNa3iAB6C5eO5K1SpAkBKpEInD_xv_wvl2I4waVZpoXNgfelFyPLPt871BjIbJrwA8ldfRg2g9XsaWHguYlFxGvWH3t8/s400/1+%281%29.jpg)
Mmmm.. ce bine arata cartofiorii, Maya, tare gustosi tra sa fie! :)
ReplyDeletehmm,super arata,cred ca sunt si gustosi,voi face si eu,multumesc de reteta :*
ReplyDelete