- 200 ml creme fraîche
- 30 ml ulei de floarea soarelui
- 2 galbenusuri fierte
- 2 castraveti murati tocati
- 1 lingura patrunjel tocat
- 1 lingura marar tocat
- 1 lingura capere tocate
- 1 lingura mustar fin
- 5-6 fileuri de hamsii sarate(din ulei), tocate fin
- sare si piper din rîsnita
Pregatim ingredientele.
Se amesteca uleiul cu galbenusurile si mustarul. Nu va asteptati sa iese o maioneza.
Iese un sosulet subtire de genul unui dressing. Se adauga creme fraîche-ul si amesteca.
Iese un sosulet subtire de genul unui dressing. Se adauga creme fraîche-ul si amesteca.
Se adauga castravetii, caperele,hamsiile si verdeturile si se amesteca usor.
Se condimenteaza cu sare si piper dupa gust. Aveti grija cu sarea.
Gustati înainte de a condimenta, deoarece hamsiile si caperele
s-ar putea sa condimenteze suficient.
Gustati înainte de a condimenta, deoarece hamsiile si caperele
s-ar putea sa condimenteze suficient.
Acest sosulet merge bine cu sunca fiarta, cu sparanghel copt în manta de bacon, la un peste copt, grilat sau aburit. La fel de bine merge cu cartofi sau alte legume gatite la fel.
ce bun trebuie sa fie :D
ReplyDeleteun sos perfect delicios! pupici!
ReplyDeleteAddicted ! iar al tau.. arata intr-un maaare fel.. Minunat Maya ! Pupici
ReplyDeleteVai cat de bine arata, cred ca este foarte bun si la gust. Numai bine!
ReplyDeleteyamy ce sos bun...
ReplyDeleteLipsesc niste cartofi pai langa el:))
pup
Ehe, ce de bunatati am gasit pe aici.
ReplyDeleteNoi vom avea un bebe in doua treui saptamani si am inceput sa gatesc, sa-mi las sotia sa se odihneasca. Cred ca voi avea o sursa buna de inspiratie.
E bun rauuu,iar de poze ce sa mai zic....sunt minunate!te puuuuup!
ReplyDeletenu stiu dc sunt 2 comment-uri :)))
ReplyDeleteArata foarte bine dar te-as ruga daca poti sa imi recomanzi ceva simplu dar spectaculos vizual pentru a-mi impresiona iubita?
ReplyDeleteE bun,Diamond :)
ReplyDeleteMerci,Adela :*
ReplyDeleteANtonina,multumesc.Pupici!
ReplyDeleteIrina,noua ne place :)
ReplyDeleteBia,am avut cartofi si sparanghel pe lînga.Dar nu am mai facut poze,ca le-am aburit mai tîrziu.Sosul l-am facut si lasat putin la frigi,sa se amestece aromele :)
ReplyDeleteAndrei,spune-mi cam ce te-ar interesa...sau ce va place?
ReplyDeleteCeva dulce,sarat...un meniu? :P