CONSERVE
- Dulceata de ardei iute
- Ardei si gogosari murati
- Castraveti murati cu otet
- Castraveti murati cu pîine
- Ardei umpluti cu varza
- Zacusca de fasole I
- Zacusca de fasole II
- Ulei de masline aromatizat
- Bulion de rosii
- Otet de mere cu capsuni
- Zacusca cu vinete & Zacusca cu ciuperci
- Ketchup
- Otet de trandafiri
- Legume în suc propriu la borcan (legume pentru ciorbe)
CONSERVE DULCI
- Gem de mure
- Dulceata de capsuni
- Marmelada de prune
- Marmelada de portocale
- Compot de mere si kiwi
- Caramel de portocale concentrat
- Kiwi în sirop
- Dulceata de grapefruit
- Dulceata de cirese amare
- Dulceata de nuci verzi
- Marmelada de zmeura
- Dulceata de pere
- Dulceata de gogonele
- Fructe în sirop
- Sirop de citrice
- Compot de rubarba în sirop de capsuni
- Zahar vanilat
- Extract de vanilie
- Marmelada de capsuni
- Marmelada de cirese (Cherry & Peppermint)
- Marmelada de caise aromata cu scortisoara
- Compot de cirese
- Mere verzi aromate în sirop de scortisoara
- Marmelada de mure
- Cum congelam mure si alte fructe de padure
- Jeleu de struguri salbatici, în doua variante
- Compot de struguri
- Dulceata de smochine
- Sirop x 3 ( lamîie, portocale moro, menta)
- Dulceata si jeleu de gutui
- Dulceata de piersici
- Dulceata de trandafiri
No comments:
Post a Comment