MÎNCARURI CU CARNE DE PASARE
PUI
- Pui pe ciuperci
- Pui tras în teapa
- Pui crocant si picant la cuptor
- Pui cu cartofi la cuptor
- Pui pe pat de legume
- Tocanita de pipote si inimi
- Piept de pui în sos cu acordeoane de cartofi
- Aripioare pane
- Aripi crocante
- Piept de pui cu ghiveci de orez si legume
- Chop Suey cu pui
- Pui cu ciuperci maro si Mu-Err
- Pui picant cu bere si potatoes
- Pui cu ananas si orez Jasmine
- Pui aromat în punga Toppits
- Pui cu varza si cartofi
- Aripioare în sos de ceapa si vin
- Frigarui de pui
- Canton Chicken cu sos de lamîie
- Mini snitele
- Papricas unguresc de pui
- Pui umplut cu morcovi si telina
- Poularde au vin(a la Jurrasiene)
- Piept de pui cu legume de primavara
- Ficatei cu ceapa, vin si marar
- Ciocanele de pui cu varza
- Coq au vin de Bourgogne
- Piept de pui cu spanac si mozzarella
- Rulada de pui umpluta
- Cannelloni umpluti cu carne de pui si ciuperci
- Piept de pui pe salsa exotica
- Rulada de pui cu prune uscate
- Pui picant cu legume de "sezon"
- Piept de pui gratinat cu ciuperci
- Pui pe at de varza la cuptor
- Crostini con fegatini di pollo
RATA
- Rata la cuptor cu morcovi caramelizati
- Rata umpluta cu legume
- Rata cu sos picant de vin
- Rata coapta, aromatizata din interior
- Piept de rata cu ciuperci
- Piept de rata cu basmati & shiitake
- Pastrama din piept de rata
- Confit de canard cu ceapa si prune în reductie de vin
- Rata d'artagnana
- Sos de afine servit la Confit de Canard
CURCA & PREPELITA, BIBILICA
No comments:
Post a Comment