_________________________________________recipe by Aura
- 2 conserve de ton
- porumb fiert,boabe
- 1 ceapa,tocata
- 2 oua
- 1-2 felii pîine înmuiata,apoi stoarsa
- 1 lingura marar,tocat
- 3-4 linguri pesmet
- ulei pentru prajit
- sare,piper
Se amesteca bine toate ingredeintele.
Se formeaza chiftele rotunde si plate,apoi se dau prin pesmet.
Se prajesc în ulei încins pe ambele parti.
Le-am servit cu cartofi piure si rosioare grilate,
stropite cu ceva ulei de masline.
Pofta buna!
Yamy..ce delicatesa si ce bine arata..
ReplyDeletePupici si weekend fain
Bianca,eu nici nu ma asteptam sa fie asa bune.Si unde pui ca mai sînt si usor de facut.
ReplyDeleteSi tie weekend misto :*
Asta da reteta gustoasa si usor de preparat. Multumesc Maya!
ReplyDeleteOare se pot face si la cuptor, in loc de prajit in ulei?
ReplyDeleteIrina,da,merge cît ai zice:"Peste!" =))
ReplyDeleteCu placere :*
Piersi,eu cred ca orice chiftea merge facuta si la cuptor.Prajita,clar,e mai gustoasa,dar la cuptor mai sanatoasa :)
ReplyDeleteMultumesc de vizita :)
Ce bine merge combinatia cu rosioarele alea. Super.
ReplyDeleteSeara faina, Maya.
salivez cand ma uit la pozele astea..si se prepara foarte usor...imi place
ReplyDeleteAsta mi-a placut si mie,ca merge rapid.Si ne-au si placut la toti :)
ReplyDeleteGaby,da,au mers perfect rosioarele grilate :)
ReplyDelete