MÎNCARURI CU CARNE DE PORC, VITA SI MIEL
- Sarmale cu varza creata
- Rulade de porc cu bacon
- Mititei
- Zucchini umpluti
- Vinete umplute
- Sarmale sparte
- Filet de porc cu sos de piper
- Friptura de vitel cu sos si cartofi
- Gobetti cu costita si mazare
- Paella
- Gratin de brocoli si cartofi cu costita
- Rulada de porc cu ciuperci, gouda si mozzarella
- Rulada de porc cu sunca si cascaval
- Cartofi acordeon cu sunca si salam
- Mini conchiglie alla Bolognese
- Cotlete cu praz si ciuperci
- Gratin de cartofi cu sunca
- Chiftelute la cuptor si tigaie
- Muschi de vitel la cuptor
- Escalop cu ciuperci
- Friptura de porc
- Rulade de vita cu morcovi caramelizati
- Mousakka a la Maya
- Cartofi copti cu bacon si ceapa
- Ceafa de porc cu varza violeta
- Cartofi cu rosmarin si costita
- Cordon Bleu
- Budinca de conopida si paste si sos cu sunca
- Costita cu varza
- Fasole cu sos de rosii si cîrnaciori
- Ardei umpluti si fierti în sos de rosii
- Cîrnati cu cartofi si ardei gras
- Racituri/Piftie
- Chop Suey cu carne de porc
- Cotlete cu mix de legume
- Friptura în ulei
- Ciolan de porc cu legume
- Porc exotic cu legume si paste la Wok
- Friptura de vita cu gratin de proccoli
- Friptura de vitel cu legume la MO
- Schweinegeschnetzeltes
- Züricher Geschnetzeltes
- Filet de porc cu ciuperci
- Rumpsreak cu legume
- Burger a la Maya
- Tessiner schnitzel
- Spear Ribs
- Tocanita simpla de vita
- Sparanghel alb cu muschi crocant
- Cotlet dezosat, aromat
- Petit Gratin
- Legume umplute cu sunca afumata
- Cotlet cu sos de vin si patrunjel
- Zucchini a la Maya
- Paste gratinate cu rulouri cu sunca
- Friptura de vita
- Muschi de porc a la Jamie
- Roast Beef a la Jamie
- Varzuca de Bruxelles cu sos si costita
- Vita în lapte, la cuptor
- Coaste afumate cu fasole
- Pleurotus cu carne la cuptor
- Gratin de cartofi cu sunca,mai light
- Ardei umpluti mai altfel
- Sparanghel cu costita si parmezan
- Friptura de vita - Niedertemperatur
- Snitel de vita în crusta de ierburi
- Manti
- Antricot de vita cu sos de piper verde
- Maultaschen umplute cu carne,în sos de rosii
- Paste uriase umplute cu sunca si spanac
- Vinete umplute
- Spaghetti alla carbonara (cu costita si galbenus)
- Gratin de broccoli si conopida cu sunca
- Ossobuco
- Pasta 'ncasciata
- Muschiulet umplut cu garnitura de ciuperci si orez
- Tocanita de vita
- Flageolets cu Chorizo si ardei grasi
- Vita si legume cu tenta sichuana
- Paste cu dovleac si cîrnaciori
- Saltimbocca alla romana
- Cotlete de miel cu sparanghel si pastai de mazare
- Conopida cu chiftelute la cuptor
- Zucchini... what else? Dovlecei umpluti cu carne macinata
- Ardei umpluti, la cuptor
- Cotlete gratinate cu ciuperci
- Fasole cu cîrnati
- Cabbage fusion
- File împletit & flan de spanac si parmezan
- Mamaliga cu costita si brînza în straturi
- Dovlecei cu leurda si sunca
- Vinete evantai cu costita
- Felioare de vita cu legume
- Ragu alla Maya
No comments:
Post a Comment