deci..reteta asta este perfecta pentru a scapa de resturi
Eu am folosit brînze diferite:
Ementaler
Tilsiter
Butterkäse
Mozzarella
+ o crema de brînza amestecata cu buruieni si usturoi
verdeturi:
busuioc
oregano
salvie(am rupt frunzele,si am pus cîte o bucatica din fiecare)
la cîte un cartof,am pus si cîte un sfert dintr-un catel de usturoi(pentru moi )
Eu am folosit brînze diferite:
Ementaler
Tilsiter
Butterkäse
Mozzarella
+ o crema de brînza amestecata cu buruieni si usturoi
verdeturi:
busuioc
oregano
salvie(am rupt frunzele,si am pus cîte o bucatica din fiecare)
la cîte un cartof,am pus si cîte un sfert dintr-un catel de usturoi(pentru moi )
Am umplut acordeoanele cu
salam de curca
salam frantuzesc cu usturoi
salam austriac(din Alpi )
prosciutto cotto/sunca fiarta
Am facut acordeoanele,le-am umplut,apoi le-am uns cu crema de brînza picanta.Am pus feliuta de unt,peste brînza..am daugat verdeata/usturoiul..si am împachetat Nu am condimentat cu nimic!Am bagat cartofii la 250 °C si cam în 25 minute au fost gata!
Ementaler
Tilsiter
Mozzarella
Restul cartofilor i-am feliat,
apoi am aruncat tot ce pregatisem..verdeata,sunca,salamuri,brînza,si vreo 3 feliute de unt,peste feliile de cartofi..
Am amestecat bine..
AM acoperit cu restul de brînza/cascaval
Am pus capacul si am dat la frigider pîna a doua zi.
I-am dat la cuptor,la 250°C cu capac,si i-am lasat vreo 30 minute.
maya esti extraordinara! pur si simplu nu ma mai satur sa ma uit pe blog-ul tau.am incercat deja o parte din retele tale si mi-am incantat familia. ceea ce am gasit aici e adevarata comoara pentru bucataria noastra:)
ReplyDeleteFELICITARI!!!!!
îmi pare rau ca esti anonym,si nush cui sa-i multumesc! Thx!! :)
ReplyDeleteMaya, arata super cartofiorii !!!! Am sa incerc si eu reteta ! Multumesc !
ReplyDeleteDede,într-adevar sînt buni,si merci ca mi-ai amintit de ei :)
ReplyDeleteI-am facut si eu doar ca in loc de salam am pus prosciuto, au fost deliciosi. Multumim ca existi!
ReplyDeleteAdina
Adina,vezi in imagini si eu am facut si cu sunca,si cu salamuri,si amestecate intre ele :D
ReplyDeleteMultumesc pentru vizita :)