- aripioare
- faina de pane/pesmet
- oua
- sare
- piper
- granulat de usturoi
- ulei de floarea soarelui
Fierbeti aripioarele si faceti o supica cu galuste de gris, ca aici :
Apoi lasati putin aripioarele la racit. Bateti oulale cu sare, piper si granulat de usturoi. Dati aripioarele prin ou apoi prin pesmet. Daca doriti o crusta mai groasa repetati operatia (asa am facut eu) si le puneti într-o tigaie cu ulei încins. Le rumeniti. Pe lînga am avut cartofi pure, salata de rosii cu ceapa violet, dresing de ulei de masline, otet si marar tocat fin.
Waw, ce faine inimioare ai facut din aripioare, eu acuma le vad prima oara!
ReplyDeleteLa cum arata puii tai, tre' sa-ncep si eu sa gatesc puiul intreg, nu doar pulpele si pieptul ...
Hepi,draga mea..scriu si eu dupa razboi...dar pîna începi tu a gati pui,cre'ca tre' sa-ti mai caut ceva fara foc...egreu fara foc,sa stii..egal cît de putin,o sursa calda tot trebuie :)
ReplyDelete