April 2, 2007

ARIPIOARE PANE


  • aripioare
  • faina de pane/pesmet
  • oua
  • sare
  • piper
  • granulat de usturoi
  • ulei de floarea soarelui


Fierbeti aripioarele si faceti o supica cu galuste de gris, ca aici :



Apoi lasati putin aripioarele la racit. Bateti oulale cu sare, piper si granulat de usturoi. Dati aripioarele prin ou apoi prin pesmet. Daca doriti o crusta mai groasa repetati operatia (asa am facut eu) si le puneti într-o tigaie cu ulei încins. Le rumeniti. Pe lînga am avut cartofi pure, salata de rosii cu ceapa violet, dresing de ulei de masline, otet si marar tocat fin.

2 comments:

  1. Waw, ce faine inimioare ai facut din aripioare, eu acuma le vad prima oara!

    La cum arata puii tai, tre' sa-ncep si eu sa gatesc puiul intreg, nu doar pulpele si pieptul ...

    ReplyDelete
  2. Hepi,draga mea..scriu si eu dupa razboi...dar pîna începi tu a gati pui,cre'ca tre' sa-ti mai caut ceva fara foc...egreu fara foc,sa stii..egal cît de putin,o sursa calda tot trebuie :)

    ReplyDelete