![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgAZyc8hXanMpU9xkKXr9JjwwCnWdRHB-fA1RKmTS10wFzezrbYeT2M41gH2rc6wKQZxdmGXJjEA7fVZmdZivxjUfPm1Ft_Vvpqwk2jQj9EFLngWo_NQ8XlxqHcWR_l6FISrWyTiToESr97/s400/70958.jpg)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjSRiKasFE41IupGhCGDO9RxzFOHxt2L4Ak_ap6CVL0PeFlUw4qCUyXQ6JYww1fZmaJl-yPeAT6axV4YcojXRuXdFm1h-i1lNM9dEzgHPmG-Uy2Z-sWENxnut6vI4G4SsR8Mm1YU597Xyqd/s400/70959.jpg)
Rata
ardei gras rosu+ galben
ceapa
usturoi
morcovi
verdeata
buactele de mar(fac.)
sare,piper,chili
Se umple o rata cu legumele taiate grob,Se aseata într-un vas termorezistent.pe lînga puneti legume tocate,condimentati dupa palc.daca rata e grasuta,nu adugati ulei în vas,doar ceva apa.
Se da la cuptor,la 200°C .dîn cînd în cînd se stropeste cu zeama din vas.Se lasa pîne e rosie bine.
Se serveste cu cartofi pure,sau orez natur..
No comments:
Post a Comment