March 15, 2007

CORNURI CU SUNCA,CRENVURST,PUI,SI GOALE

Aluat:
350 g faina
20-25 g drojdie
5 linguri ulei
150 ml lapte(aprox.)
1 ou
putin zahar
sare dupa gust-eu am pus o lingurita
1 ou batut,amestecat cu ceva apa,pentru uns cornuletele.
Am frecat drojdia cu o parte din cantitatea de lapte caldut si zahar.Am turnat-o peste faina,am lasat sa creasca.Se aduga oul,uleiul,sarea si restul de lapte si am dat drumul la robot-bineînteles ca se paote framînta si cu mîna .Am lasat vreo jumatate de ora la crescut(poate chiar ceva mai putin,nu m-am uitat la ceas )Am împartit aluatul în 3.
Fiecare bila am întins-o cu sucitorul
Am taiat foaia în 8.


Am pus sunca.


Am rolat asa:


Aici sînt cu bucati de crenvursti si piept de pui.
se aseaza în tava si se ung -cu pensula-cu ou batut cu putina apa
Goi..

sau cu chimion,mac,sau susan deasupra..sau fara nimic :D

Se coc dupa plac,în cuptorul preîncalzit.





Sectiuni..





6 comments:

  1. Cred ca ii a-4a saptamana la rand de cand am inceput sa fac cornurile acestea si trebuie sa recunosc ca sunt foarte usor de facut cat si foarte bune.Faci o treaba buna!

    ReplyDelete
  2. Multumesc,si ma bucur ca-ti plac cornurile :)

    ReplyDelete
  3. O sa le incerc si eu. Imi place cum arata in sectiune. Felicitari!

    ReplyDelete
  4. ciao Maya,in seara aceasta a facut si sotul meu cornulete cu Würstel dupa reteta ta dar putin readaptata si au iesit o "nebunie" de mirosuri si gusturi!ne-am lins pe degete .ce mai!hahaha.Multumim de reteta!Dani si Mari

    ReplyDelete
  5. Dani si mari,ma bucur ca v-au placut cornuletele :)

    ReplyDelete