140 g mar-1 mar marisor
90 g ceapa rosie-o ceapa mijlocie
15 g zahar
15 g de otet
500 ml bulion de rosii(din comert,la cutie)
sare, piper
ulei de masline
Ajutorul meu de bucatarie,a facut de data asta pe bucatareasa :D
A tocat marul..
..si ceapa..si nu a plîns :D
Se pune ceapa tocata la prajit în ceva ulei de masline.Nu se lasa sa se rumeneasca.
Se aduga marul tocat si zaharul,se amesteca si se lasa aprox 10 minute la foc moderat la caramelizat
Se toarna bulionul,se sareaza si pipereaza.daca doriti puteti adauga ceva verdeturi: basilikum,oregano,rosmarin,salvie..cîte un fel,sau combinati ce fa place .Denise ,nu a pus .Se lasa la fiert ,la foc moderat,înca 10-15 minute.
Se face un pure/se macina cu mixerul(cu cutit).Se gusta..poate mai trebuie ceva sare,sau piper..sau zahar.Se lasa la racit,se pastreaza în frigider,într-o sticla de ketchup
A fost foarte gustos :)
Se pune ceapa tocata la prajit în ceva ulei de masline.Nu se lasa sa se rumeneasca.
Se aduga marul tocat si zaharul,se amesteca si se lasa aprox 10 minute la foc moderat la caramelizat
Se toarna bulionul,se sareaza si pipereaza.daca doriti puteti adauga ceva verdeturi: basilikum,oregano,rosmarin,salvie..cîte un fel,sau combinati ce fa place .Denise ,nu a pus .Se lasa la fiert ,la foc moderat,înca 10-15 minute.
Se face un pure/se macina cu mixerul(cu cutit).Se gusta..poate mai trebuie ceva sare,sau piper..sau zahar.Se lasa la racit,se pastreaza în frigider,într-o sticla de ketchup
A fost foarte gustos :)
Felicitari Deniseeeeee,tine-o tot asa:)
ReplyDeleteasta l-a facut la vîrsta rageda..acum nu mia face nika..mai decoreaza si ea cîte ceva..dar nu are timp,e pe duca tot timpul :D
ReplyDeletehaallo io is denisee
ReplyDeleteketchup o fost forte binee :)
merci pentru felicitaree
da is totimpu plecaata...:D:D:D