Blatul
60 g faina
60 g amidon
6 oua
7 g praf de copt
100-110 zahar
100 martipan
1 vf. lingurita extract de vanilie
1 priza sare
coaja de lamîie
1 borcan de visine fara sîmburi
Glazura
zahar pudra+zeama de visine
sau pudrati cu zahar pudra
Se freaca galbenusurile cu zaharul, coaja de lamîie si extractul de vanilie.
Se aduga martipanul taiat bucatele, se amesteca mai departe,pîna devine un amestec omogen.
Se bat albusurile spuma cu o priza de sare. Se adauga la galbenusuri si se amesteca pe treapta cea mai joasa. Apoi se aduga faina+amidonul si parful de copt (eu le-am amestecat pe toate înainte) cîte o lingura, mixînd mai departe pîna aceasta este gata.
Se bat albusurile spuma cu o priza de sare. Se adauga la galbenusuri si se amesteca pe treapta cea mai joasa. Apoi se aduga faina+amidonul si parful de copt (eu le-am amestecat pe toate înainte) cîte o lingura, mixînd mai departe pîna aceasta este gata.
No comments:
Post a Comment