4 felii carne de porc(snitele)
6-8 felii de bacon afumat-taiat foarte subtire
1-2 morcovi
2-3 linguri creme fraîche(sau smîntîna mai groasa si acrisoara putin)
100 ml vin alb
250 ml supa de legume
ulei de susan(merge si floarea soarelui)
patrunjel
salvie
usturoi
sare si piper
Feliile de carne ,se bat,se sareaza si se pipereaza pe ambele parti.Pe partea interioara,se unge felia de carne cu un strat subtire de mustar.Peste mustar se aseaza feliile de bacon.Morcovii se curata si se taie bastonase si se aseaza peste bacon.Se mai pune o frunza de patrunjel si una de salvie , se ruleaza si se închide cu ac pentru rulada(merge si cu un scobitor)
Ruladele ,se rumenesc într-o tigaie ,în putin ulei de susan.pentru gust,se poate adauga în tigaie,2-3 catei de usturoi,o ceapa mica si ceva verdeata.cînd sînt rumenite ruladele,se sting cu vin se lasa acoperite la foc rapid sa scada vinul.Se mai sting o data cu supa de legume si se mai lasa aproximativ 10 minute la fiert.Se scot ruladele afara din tigaie,se pastreaza la cald
La fondul ramas în tigaie se adauga 2-3 linguri mari de creme fraîche(smîntîna groasa) si se amesteca bine,la foc mic,timp de un minut.
Se servesc cu cartofi natur si sos.
Ruladele ,se rumenesc într-o tigaie ,în putin ulei de susan.pentru gust,se poate adauga în tigaie,2-3 catei de usturoi,o ceapa mica si ceva verdeata.cînd sînt rumenite ruladele,se sting cu vin se lasa acoperite la foc rapid sa scada vinul.Se mai sting o data cu supa de legume si se mai lasa aproximativ 10 minute la fiert.Se scot ruladele afara din tigaie,se pastreaza la cald
La fondul ramas în tigaie se adauga 2-3 linguri mari de creme fraîche(smîntîna groasa) si se amesteca bine,la foc mic,timp de un minut.
Se servesc cu cartofi natur si sos.
No comments:
Post a Comment