UMPLUTURA
- 1 ou
- 3-4 linguri zahar(am pus 3)
- 2x250 g ricotta
- stafide-cîte doriti
- 1 zahar vanilat +
- extract de vanilie
- coaja de lamîie-cit doriti
Se pun toate componentele pentru umplutura în robot (sau amestecati cu ce doriti).
Se întind doua foi de 25x35 aprox., chiar si putin mai mari.
Foetaj congelat/cumparat sau foi proaspete de foetaj, sau preparati un aluat de foetaj.
Împartiti umplutura în doua, umpleti foile.
Foetaj congelat/cumparat sau foi proaspete de foetaj, sau preparati un aluat de foetaj.
Împartiti umplutura în doua, umpleti foile.
Am incercat-o si pe asta. Stii este atit de placut sa ai o reteta si totusi sa poti urmari pas cu pas imaginile, cu toate ca nu sunt novice in ale gatitului. pentry ca nu am avut budica de fructa am combinat ricotta cu fructe de padure. A fost o combinatie interesanta.De cind am descoperit bogg-ul tau cred ca am luat ceva pounds in plus.
ReplyDeleteMultumesc! De-acum o sa fac retete mai usoare in caloriutze :D
ReplyDeletesuper reteta :)
ReplyDeleteSi simpla :)
Delete