- 500 g Spaghetti
- 350 g ceapa
- 3 catei de usturoi
- 10 frunze de salvie (data viitoare o sa pun mai multe - dau sosului un gust super)
- 2-3 linguri ulei de masline
- 250 ml supa de legume
- 50-60 g smîntîna acra (de aceea groasa/sau creme fraîche)
- 60-80 ml smîntîna de frisca
- sare,piper dupa gust

se adauga ceapa si se lasa sa se aureasca putin,
usturoiul se da prin presa se pune peste ceapa, se amesteca si se lasa mai 1-2 minute.




Se adauga smîntîna si se mai lasa 2-3 minute la fiert (foc moderat) si se adauga salvia.
Amestecati, puneti capacul pe oala, închideti focul si mai lasati asa cîteva minute sa traga sosul aroma salviei.


Foarte interesanta reteta. Nu am incercat niciodata paste cu sos de ceapa. Cred ca iese bun sosul.Mi-l imaginez un pic dulceag. :)
ReplyDelete