- 850 g mure
- 350 g zahar
Am separat pulpa de seminte cu ajutorul robotului
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjeFbXdUXwKnDb3HSyfpzkaVJcjdC5iH30-kXAsUHvHJ6cwE34XVHcIe_Y7TQP1RSz4Hxg219oaIhUdxUxAjz7m8BCtlkJNqc3BxlYrWEKxXnfp43OfrIyq0eC68msj45Qjd7CK8WcMWu_x/s1600/post-3966-1155810337.jpg)
Am gustat,si era atît de aromat încît m-am hotarît sa nu mai adaug altceva.
Am pus la fiert la foc mic. Am amestecat din cînd în cînd, pîna s-a îngrosat.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiLWO0nfgrmfZwTTUZosi506FCDrGPmfmxtuUIgMWZ2e0iIZxrvbnIpSaBum0g6IuCmqEmNmmK75yObqB__Xyts63eV44ovE4GSHclx7Ut1wzR3vclCoOwr_U7GIY47YQL5B_dz2CX5Wozz/s1600/post-3966-1155810620.jpg)
Apoi am pus gemul asa fierbinte în borcane ( 3) curate (sterilizate) si uscate.
Le-am acoperit si le-am lasat asa pîna la racirea completa.
Saptamana asta ma apuc sa prepar si eu gemul acesta de mure.Este o reteta usor de preparat.
ReplyDeleteDa, un gem pe gustul meu. Ai mei nu se dau în vînt dupa mure. Mie îmi plac mult!
ReplyDelete