Pentru rulada
1 bucata de cotlet fara os
1/2 ardei rosu
1/2 ardei verde
1 ceapa rosie/mica
2 catei de usturoi
2 linguri mustar
3 felii subtiri de sunca sau bacon
3 felii de cascaval(edamer)taiate subtiresare,piper
Pentru fondul din tava
1-2 crengute rosmarin
1-2 ramurele oregano(sau alta verdeata-dupa gust)
1 rosioara
1 ceapa rosie
2-3 catei de usturoi
ceva ulei de masline
300 ml supa de oricare
Pentru sos(se aduga la fondul din tava)
1 paharel vin alb
ceva smîntîna de frisca
Se taie carnea,pentru a obtine o felie.



Se toaca ceapa,usturoiul,si bucatile de ardei se amesteca cu mustarul.

Cu aceasta pasta se unge fîsia de carne

care apoi se acopera cu sunca,urmata de cascaval.Eu nu am condimentatcu nimic,pentru ca era sunca destul de sarata.

Se ruleaza ,apasînd putin.Cu umplutura ce iese pe margini,ungeti cu mîna ,rulada.Sarati piperati.



Merge si cu orez,cartofi natur,legume asortate..
Pentru reteta de galuste http://mayas-esprit.blogspot.com/2007/03/gergely-galuste.html
No comments:
Post a Comment