Cu paste
Ingrediente:
- 5 cepe
- 3 morcovi
- 1 rosie
- usturoi
- un ardei (de care vreti)
- o legatura de patrunjel proaspat
- sare si piper dupa gust
- inimi si pipote 700-800 g
Se toaca ceapa mai grob si se lasa la calit, pina devine transparenta.
Se adauga morcovii, rosia,usturoiul si ardeiul tocate cubulete, se mai lasa asa vreo 5-10 minute, dupa care se sareaza si pipereaza dupa gust... bineînteles ca mai puteti folosi si alte condimente.
Se pun pipotele, inimile si verdeata si se lasa pîna sînt fierte (faceti proba) . Normal verdeata tocata se adauga aproape la sfîrsit, dar la noi se lasa sa se fiarba...la unii nu le place :D
Se adauga morcovii, rosia,usturoiul si ardeiul tocate cubulete, se mai lasa asa vreo 5-10 minute, dupa care se sareaza si pipereaza dupa gust... bineînteles ca mai puteti folosi si alte condimente.
Se pun pipotele, inimile si verdeata si se lasa pîna sînt fierte (faceti proba) . Normal verdeata tocata se adauga aproape la sfîrsit, dar la noi se lasa sa se fiarba...la unii nu le place :D
Am servit tocanita cu mamaliguta.
Merci Maya pt. toate retzetele si munca depuså pt. acest super blog. Aståzi aveam poftå de tocånitzå cu pipote si inimi asa cå, am deschis pe blog-ul tåu am bågat la cap retzeta si m-am pus pe treabå :) A iesit superbå tocånitza mea, doar måmåliga putzin prea moale ;)Big hug
ReplyDelete