March 15, 2007

TOCANITA DE PIPOTE CU INIMI

Cu paste

Ingrediente:
  • 5 cepe
  • 3 morcovi
  • 1 rosie
  • usturoi
  • un ardei (de care vreti)
  • o legatura de patrunjel proaspat
  • sare si piper dupa gust
  • inimi si pipote 700-800 g  
Se toaca ceapa mai grob si se lasa la calit, pina devine transparenta.

Se adauga morcovii, rosia,usturoiul si ardeiul tocate cubulete, se mai lasa asa vreo 5-10 minute, dupa care se sareaza si pipereaza dupa gust... bineînteles ca mai puteti folosi si alte condimente.
 
Se pun pipotele, inimile si verdeata si se lasa pîna sînt fierte (faceti proba) . Normal verdeata tocata se adauga aproape la sfîrsit, dar la noi se lasa sa se fiarba...la unii nu le place :D



Am servit tocanita cu mamaliguta. 

1 comment:

  1. Merci Maya pt. toate retzetele si munca depuså pt. acest super blog. Aståzi aveam poftå de tocånitzå cu pipote si inimi asa cå, am deschis pe blog-ul tåu am bågat la cap retzeta si m-am pus pe treabå :) A iesit superbå tocånitza mea, doar måmåliga putzin prea moale ;)Big hug

    ReplyDelete