Recipe by Alex
Ardei
Foi de dafin
Boabe de piper(1 mînuta)
Boabe de mustar(1 mîna)
Catei de usturoi(fac.-eu am pus cam 3 de borcan)
Sare-dupa gust( o lingura/litru apa)
Zahar-dupa gust(1 lingura)
Otet-dupa gust(eu am facut acrisor)
Ardeii/gogosarii ,se spala se curata de seminte si se taie în 4.Gogosarii eu i-am taiat ceva mai marunti. Restul ingredientelor-sare,zahar,boabe de piper,foi de dafin,otet,catei de usturoi,boabe de mustar..si borcanele curate si uscate.
Pentru zeama.. Am pus într-o oala o mîna de boabe de piper negru,1 mîna de seminte de mustar si foile de dafin .Le-am acoperit cu apa.Sare,zahar si otet ,am tot pus cîte putin,gustînd într-una.Cînd mi-a placut gustul..m-am oprit Se lasa sa traga doar un clocot,nu trebuie fiarta mult. Am facut mai mult lichid,ca sa fiu sigura ca-mi ajunge...nici nu mi-a mai ramas prea mult.
Se pun ardeii,în borcane împreuna cu cateii de usturoi.
Se toarna zeama fierbinte peste ardei,si se închid bine borcanele.Se lasa acoperiti pîna se racesc.
Pentru zeama.. Am pus într-o oala o mîna de boabe de piper negru,1 mîna de seminte de mustar si foile de dafin .Le-am acoperit cu apa.Sare,zahar si otet ,am tot pus cîte putin,gustînd într-una.Cînd mi-a placut gustul..m-am oprit Se lasa sa traga doar un clocot,nu trebuie fiarta mult. Am facut mai mult lichid,ca sa fiu sigura ca-mi ajunge...nici nu mi-a mai ramas prea mult.
Se pun ardeii,în borcane împreuna cu cateii de usturoi.
Se toarna zeama fierbinte peste ardei,si se închid bine borcanele.Se lasa acoperiti pîna se racesc.
http://bux.gs/advertise.php?ref=noname2010 CEL MAI USOR MOD DE A FACE BANI DE ACASA!
ReplyDelete