March 19, 2007

ARDEI SI GOGOSARI MURATI

Recipe by Alex
Ardei
Foi de dafin
Boabe de piper(1 mînuta)
Boabe de mustar(1 mîna)
Catei de usturoi(fac.-eu am pus cam 3 de borcan)
Sare-dupa gust( o lingura/litru apa)
Zahar-dupa gust(1 lingura)
Otet-dupa gust(eu am facut acrisor)


Ardeii/gogosarii ,se spala se curata de seminte si se taie în 4.Gogosarii eu i-am taiat ceva mai marunti. Restul ingredientelor-sare,zahar,boabe de piper,foi de dafin,otet,catei de usturoi,boabe de mustar..si borcanele curate si uscate.
Pentru zeama.. Am pus într-o oala o mîna de boabe de piper negru,1 mîna de seminte de mustar si foile de dafin .Le-am acoperit cu apa.Sare,zahar si otet ,am tot pus cîte putin,gustînd într-una.Cînd mi-a placut gustul..m-am oprit Se lasa sa traga doar un clocot,nu trebuie fiarta mult. Am facut mai mult lichid,ca sa fiu sigura ca-mi ajunge...nici nu mi-a mai ramas prea mult.
Se pun ardeii,în borcane împreuna cu cateii de usturoi.
Se toarna zeama fierbinte peste ardei,si se închid bine borcanele.Se lasa acoperiti pîna se racesc.

1 comment:

  1. http://bux.gs/advertise.php?ref=noname2010 CEL MAI USOR MOD DE A FACE BANI DE ACASA!

    ReplyDelete