March 13, 2007

TIRAMISU CU BUDINCA DE VANILIE

zahar
lapte
1 budinca de vanilie(modul de preparare/a se citi pe plic )asta pentru prepararea budincii
piscoturi
cafea(nu asa tare)
mascarpone
3 picaturi aroma de migdale-(eu am avut de la Dr. Oetker Bittermandel/Amandes/Amandel/Almond-Aroma/Flavour)
Cînd budinca e rece se amesteca cu mascarpone
se amesteca bine,pîna devine o crema /omogena
în cafea se pun 3 picaturi aroma de migdale..pe aici se trec piscoturile,la îmbaiat


piscoturile îmbibate cu cafea se aseaza frumos într-un vas de jena(se poate si în alt vas/tava...


..peste primul rîd de piscoturi se pune primul strat de crema,dupa aceea iar piscoturi îmbibate în cafea..si se încheie cu înca un strat de crema.


În final se pudreaza cu cacao si se pune la rece.


Sectiune.

No comments:

Post a Comment