zahar
lapte
1 budinca de vanilie(modul de preparare/a se citi pe plic )asta pentru prepararea budincii
piscoturi
cafea(nu asa tare)
mascarpone
3 picaturi aroma de migdale-(eu am avut de la Dr. Oetker Bittermandel/Amandes/Amandel/Almond-Aroma/Flavour)
Cînd budinca e rece se amesteca cu mascarpone
se amesteca bine,pîna devine o crema /omogena
în cafea se pun 3 picaturi aroma de migdale..pe aici se trec piscoturile,la îmbaiat
piscoturile îmbibate cu cafea se aseaza frumos într-un vas de jena(se poate si în alt vas/tava...
..peste primul rîd de piscoturi se pune primul strat de crema,dupa aceea iar piscoturi îmbibate în cafea..si se încheie cu înca un strat de crema.
în cafea se pun 3 picaturi aroma de migdale..pe aici se trec piscoturile,la îmbaiat
piscoturile îmbibate cu cafea se aseaza frumos într-un vas de jena(se poate si în alt vas/tava...
..peste primul rîd de piscoturi se pune primul strat de crema,dupa aceea iar piscoturi îmbibate în cafea..si se încheie cu înca un strat de crema.
No comments:
Post a Comment