March 16, 2007

OUA UMPLUTE CU CIUPERCI

12 oua
250 g ciuperci
2 linguri creme fraiche
1 lingurita mustar
1 ceapa, nu asa maresare
piper,cîteva frunze de patrunjel,putin ulei de masline
Se toca ceapa marunt si se caleste în putin ulei de masline.Se adauga ciupercile spalate si taiate bucatele.Se lasa pîna scade sucul, pe care îl lasa ciupercile.Spre sfîrsit se adauga si patrunjelul tocat fin. Nu trebuie lasate la rumenit.Se dau la racit.dupa ce au fost reci,eu le-am tocat cu robotul..nu chiar foarte marunte..dar daca doriti se pot face si pasta..mie îmi place cînd se simte putin ciupercile .Între timp se pun ouale la fiert..se lasa sa fiarba pîna sînt tari.Se curata de coaja si se taie în jumatate pe lungime.Galbenusurile se scot(eu nu le-am pus pe toate-6-7, jumatati de galbenus am aruncat)se adauga la ciupercile tocate.Se amesteca cele 2 linguri de creme fraîche cu 1 lingurita de mustar si se toarna peste ciuperci.Se sareaza si se pipereaza dupa gust.Se amesteca bine. decorate cu castraveti murati si ardei.

Cu felii de ardei proaspat.
Si rosii
...


2 comments:

  1. Am facut si eu reteta asta pentru Craciun. Ne-a placut mult si mie si colegului (care e maaaaaaare fan oua umplute cu pateu).

    ReplyDelete
  2. Cami,ma bucur ca v-au placut! Pupic!

    ReplyDelete