500 g Quark/sau Ricotta/sau brînza moale si cremoasa de vaci
2 doze mici de mandarine
2 mandarine proaspete(pentru coaja rasa,suc si decoratie)
2 pachetele zahar vanilat
2 plicuri budinca vanilie(Dr.Oetker)
160 g zahar
1 vf.cutit sare
4 oua
1 lingurita praf de copt
piscoturi(savoiardi)
cioco amaruie cu aroma de portocala(fac.)- e pt decorat
Mandarinele din doza se pun la scurs.Daca nu aveti mandarine proaspete,pastrati zeama de la compot pentru a înmuia piscoturile)Se mixeaza ouale+zahar+zahar vanilat+sare+coaja rasa de la mandarine(cîta doriti).Se adauga brînza,se mixeaza mai departe.Amestecati praful de budinca cu praful de copt,presarati peste amestecul de brînza,mixînd într-una.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEj3sekvdkzSF-MqXWnCmM7-BunqbynNbP_ZAo2Uwk8C822_cWDLkw-FP4hjCMi-dAah7UQYL0XuszEy-Ej88LRvTFiNg9iAii4SLm5sWGlt8lNKyaCCYQCrDTPFlhlbW1D9JKLe_f222NZI/s400/post-3966-1172522181.jpg)
Se unge o tava cu ceva margarina si se tapeteaza cu putin gris.
Se toarna jumatate din aluat în tava,dupa care se aseaza feliutele de mandarine deasupra.pastrati vreo 20 bucati pentru decorat.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhJlP2p26lcFgasATU1Z2taQMvo0Kx0reN_wouOAU3YQdAt4jVfEYfvdAUO2pOE6yha4NyNiZJ2op5YoEwKP1yrMhs6NSATsy-icsdNR3yxPYs2NNlxsEmNWd52OMk4DZFbrXI9AadBwxPW/s400/post-3966-1172522294.jpg)
No comments:
Post a Comment